Ok
Telia kundekontakt
Telia trappe
Telia Invue bord
Telia punktsikring Invue

Telia Flagship butik – Kolding

Telia har i slutningen af oktober, åbnet en 250 kvadratmeter stor tele butik i Kolding storcenter, hvor Deres seneste butikskoncept omkring indretning bliver testet, og disse erfaringer vil danne grundlag for kommende opdateringer af butiksnettet.

Butikken i Kolding er i to etager, og har et meget imponerende indgangsparti på torvet, hvor centrets biograf også er placeret, som også bidrager til en god kunde trafik i denne del af centret.

Som noget nyt, er der indrettet et dedikeret kundeserviceområde, som virker som en lille udgave Telias centrale kundeservice, hvor butikspersonalet kan afhjælpe kundernes komplicerede spørgsmål.

De har også et reparationscenter i butikken, så man derved kan få udført forskellige reparationer mens man venter – så servicen er i top i dette nye butikskoncept.

I denne butik, har Telia valgt at benytte InVue’s trådløse alarm system til telefoner og tablets, så kunderne har en ’hjemme følelse’ når de står med et nyt produkt i hånden – og kunde rådgiverne kan f.eks. tage udvalgte telefoner fra udstillingen til loungeområdet for en mere personlig rådgivning omkring produkterne.

Derudover hjælper vi også butikken med at sikre produkter som er præsenteret på spyd, Gadgets på udstillingsborde og bærbare computere, som også er del af dette koncept.

Hele løsningen fra InVue er samlet i Vores unikke IR nøgle univers, som gør personalets hverdag nem og ukompliceret, uden at gå på kompromis med tyverisikringen.

pr trading elgiganten Miljø
pr trading elgiganten
pr trading elgiganten hovedtelefoner
pr trading elgiganten
pr trading elgiganten Tablets
pr trading elgiganten
pr trading elgiganten Tablets2
pr security elgiganten NYHED
pr trading elgiganten telefoner

Stort flot varehus på Strøget

Elgiganten har i sommeren 2016 overtaget ti tidligere FONA butikker, herunder FONAS tidligere flagskibsbutik på Østergade 47, Strøget København.

Butikken har gennemgået en fantastik opdatering af lokaler, inventar, lys og mange andre elementer som gør den treetagers store butik mere indbydende.

InVue er endnu engang, blevet valgt til at stå for sikringen af alle varehusets udstillingsmodeller, så kunderne kan se, føle og prøve produkterne – det resulterer i at varehuset er levende og det skærper købsoplevelsen for kunderne, som derved kan afprøve flere varianter, og træffe den rigtige beslutning direkte i varehuset.

Vores sikringsmodeller fra InVue er ikke kendt for være de billigste i markedet, men kombinationen af enkelheden af løsningerne, produkt kvaliteten, sikkerheds niveauet og vores unikke InVue ECO system med IR nøglerne – har været den afgørende faktor i valget af sikringsleverandør.

Thomas Bredbjerg Nielsen, som er project manager hos Elgiganten, udtaler:
– Vi har endnu engang, valgt en komplet produktsikring gennem InVue da vi endnu ikke har oplevet et bedre system.
Om end systemet, i indkøb, virker dyrere end andre løsninger, har vi vurderet totaløkonomien værende bedre end vores hidtidige løsninger.

Dette ses blandt andet i montagetid – og montørtimer – som pt er skåret ned til nul.
Al montage sker af vores eget veltrænede butikspersonale – under kyndig vejledning fra pr trading.

Når alle led i et varehus kender systemet – er fejlalarmer reduceret til nul, og det har stor betydning for ansatte så vel som for kunderne.

Ingen tvivl om at InVue har en plads under vores næste butiksrenoveringer

varesikring og InVue tyverisikring
varesikring og InVue tyverisikring
varesikring og InVue tyverisikring
varesikring og InVue tyverisikring
varesikring og InVue tyverisikring

En stander til både telefoner og tablets

Telia har lige lanceret et nyt stramt butikskoncept i Danmark – og InVue er blevet valgt til sikring

Alarm serie
Alle deres mobiltelefoner og tablets bliver fremvist på vores Serie1060 alarm.

Denne serie benytter samme stander til eksponering af både telefoner og tablets – så det er meget enkelt at ændre på sin opsætning ved sortiment forandringer.

Kryds salg
Serie1060 alarm serie er helt unik, i det den indeholder et dobbelt alarmkoncept, der betyder det er nemt at tilslutte relateret tilbehør.
Samme alarm passer både på f.eks. en tablet som på høretelefoner.

Undersøgelser viser, at præsenterer man produkterne i rette sammenhæng og gør det live, øges salget.

Skuffer og skabe
Udover vores alarmer, benytter Telia også InVue SmartLocks, så skuffer og skabe med værdier bliver aflåst med unikke nye ‘selv låsende’-model, som virker som en smæklås – nem og hurtig betjening, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Mange muligheder – en nøgle
Alle InVue løsningerne har én samlet nøgleplatform – så personalet nemt kan betjene alle facetterne i kundebetjeningen, uden at skulle bruge 3-4 forskellige nøgler/kort i hverdagen.

Sikkerheden og brugervenligheden er i top med vores IR ECOsystem.

Teleselskabet 3 – nyt butikslayout

Teleselskabet 3 er i gang med at udvide sit butiksnet og har lige åbnet to meget flotte 3Butikker, som på en meget indbydende måde, præsenterer produkter til både erhvervsliv og privatkunder.

Erfaringen viser, når kunderne kan se, føle og prøve produkterne, øges salget markant.

I det nye butiks-setup benyttes InVue alarm Serie 1060, som giver mulighed for at sikre det tilbehør, som butikken gerne vil præsentere i det rette miljø. Derved øges kundens interesse for smart tilbehør, som komplimenterer hovedproduktet.

Med Serie 1060 er det også muligt at oplade tilbehør og accessories. Ønsker man f.eks. at øge salget på  smarture, bluetooth højttalere eller trådløse headsets – tilsluttes disse blot og modtager strøm fra alarmstanderen.

Udover at sikre de nyeste telefoner og tablets er InVue også blevet valgt til at sikre alle butikkens skuffer og skabe med vores SmartLock serie, spydprodukterne med vores StopLok serie og emballager med vores Package wrap.

3Butikkerne benytter derudover også vores Commercial Tablet Solution, hvor en sikret tablet benyttes til kundeunderskrifter på abonnementskontrakter, så alt foregår digitalt. På den måde spares der dagligt mange ressourcer.

Alle ovenstående løsninger benytter vores sikre IR nøglesystem, som sikrer personalet en nem hverdag, når de forskellige opgaver håndteres.
Vi kalder det InVue Ecosystem.

pr security S3000 InVue

Telenor – Nyt koncept med trådløst alarm udstyr

Telenor har lige åbnet en ny butik i Odense, som indeholder en del nye koncepter omkring indretning, visuelle effekter og kundebetjening.
pr security har leveret InVue sikrings artikler til alle produkterne som er udstillet til kundernes brug – og alt er naturligvis live, så kunderne kan se alle de specielle funktioner som er i smartphones og tablets i dag.

Slut med traditionel ekspedition
En af de nye tiltag som Telenor har lanceret i Odense butikken, er at kunderne ikke skal ekspederes ved det traditionelle kasseapparat, men de har opsat hyggelige siddegrupper hvor kunderådgivningen kan forgå under mere private former.

Kunderådgivning i særskilt område
I Odense vil personalet møde kunden ved den lange flotte udstilling af produkterne, og når den første dialog omkring behov og ønsker er udført, kan kunden og personalet tage de ønskede telefoner med ned til et ledig kunderådgivnings område, og der gennemgå de forskellige muligheder i ro og mag.

Nyeste teknik
For at dette er muligt, benytter Telenor den seneste teknologiske teknik som InVue har lanceret, Vores Serie3000 sikring til smartphones og tablets – som præsenterer produktet indbydende og har naturligvis opladning af produktet som en standard funktion.

Denne alarm gør det muligt at fremvise produkter mere frit end ved den traditionelle punktsikring, hvor der altid er et kabel som trækker den anden vej end kunden – samt giver en mere ”hjemme følelse” ude i butikken.

 

Hvis du har fundet interesse i Vores trådløse Serie3000 sikring, skal du blot kontakte os på info@pr-security.dk

pr security S3000 InVue

 

pr trading YouSee tour

YouSee on tour

YouSee vil naturligvis gerne ud og møde kunderne der hvor der er stor trafik – og har i den forbindelse indrettet nogle mobile showroms, hvor hele underholdnings universet kan fremvises.
Kunderne kan se mulighederne omkring at tv signal og streaming ikke behøver at ses på et traditionelt TV, men at tablets og smartphones også benyttes i stort omfang.
YouSee valgte at beskytte Deres udstillings produkter med InVue sikring, så derved er modellerne altid ladet op til den næste demonstration og naturligvis sikret mod tyveri.
YouSee har lagt en tour plan, så de kommer rundt i hele landet, planen kan findes på deres hjemmeside.
http://yousee.dk/lp/tour.aspx

pr trading YouSee tour
pr trading YouSee tour
pr trading YouSee tour

 

Stort salgsfremstød
i Københavns lufthavn

Huawei har en flot udstilling af deres smarte nye produkter inden
for tablets, smartphones og ure – udstillingen er sikret med
InVue sikring fra pr security

Med lufthavnens store gennemstrømning af et bredt og internationalt publikum giver det en unik mulighed for at vise sine nye produkter frem.

Alle produkterne er udstillet live, så det giver kunden en god oplevelse – da man både kan røre og prøve produkterne, der er beskyttet mod tyveri af InVue sikringen.

pr security huawei tyverisikring varesikring
pr security huawei tyverisikring varesikring

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.