tyverisikring

Effektiv, kundevenlig elektronisk tyverisikring

Elektroniske produkter er noget af det, der er mest eftertragtet blandt butikstyve. Derfor bør du som forhandler af elektronik bruge nogle ressourcer på tyverisikring af dine varer.

Det er særligt varer som bærbare computere, tablets, smartphones og kameraer, der er i høj kurs blandt butikstyvene. Den nemme måde at tyverisikre denne type varer på er at låse dem inde i et skab. Den løsning er desværre ikke kundevenlig, hvis man gerne vil have et åbent kundemiljø, hvor kunderne kan mærke, holde og prøve produkterne, før de køber. Derfor bør du finde en løsning for tyverisikring, hvor dine varer er godt sikrede samtidig med, dine kunder har mulighed for nemt selv at prøve dem.

Elektronisk tyverisikring til udstillingsvarer

En effektiv måde at sikre udstillingsvarer på er med den metode, der kaldes punktsikring. En punktsikringsløsning er så at sige elektronisk tyverisikring af dine varer pr. (udstillings)punkt. Det er en metode, hvormed hvert enkelt stykke elektronik sikres for sig.

Der findes mange forskellige løsninger inden for denne form for tyverisikring af elektronikprodukter. Du kan få alt fra helt simple løsninger til løsninger, hvor du med samme system kan sikre flere forskellige produkter og hvor der også er integreret en løsning for opladning af produkterne.

Vi rådgiver og vejleder om tyverisikring

Hos pr security forhandler vi elektronisk tyverisikring til sikring af alt fra computere til smartphones og kameraer. Vi har nogle af de bedste produkter på markedet til varesikring.

Alle vores punktsikringsløsninger til sikring mod tyveri af værdifulde elektroniske produkter er lette at installere, anvende og vedligeholde. De forskellige løsninger, vi har i vores sortiment kan nemt tilpasses og opfylder til fulde detailhandlens varesikringsbehov – mindsker svind og er med til at øge salget.

Er du interesseret i at høre mere om elektronisk tyverisikring, så ring til os på 44 95 33 22 eller skriv en mail til info@pr-security.dk