punktsikring-kamera

Hvad er elektronisk sikring til butikker?

Elektronisk sikring til butikker er tyverisikring af butikkens varer eller udstillingsvarer i form af forskellige elektroniske sikringsløsninger. Det kan eksempelvis være en løsning med brik eller etiket som man kender det fra tøjbutikker eller det kan være i form af punktsikring. Du kan læse mere om nogle af de forskellige typer til elektronisk butikssikring her.

Hvordan virker elektronisk sikring?

Et fællestræk ved de forskellige former for elektronisk sikring er, at der udløses en alarm, hvis nogle forsøger at fjerne varen fra butikkens område. Vi kender det eksempelvis fra kassen i supermarkedet, hvor detektorer ved kassen straks begynder at bippe, hvis personalet har glemt at fjerne en alarm eller ikke har fået kørt varen korrekt forbi scanneren.

Hos pr security beskæftiger vi os med den type elektronisk sikring, der bruges til sikring af udstillingsvarer. Det vil sige varesikring, hvor produktet skal sikres, men hvor det også skal være nemt for kunderne at prøve produkterne. Her sker sikringen ved, at hvert produkt sikres, så det kan anvendes, men uden at kunne fjernes fra sit udstillingspunkt. Hvis produktet forsøges fjernet, udløses en alarm.

En anden form for elektronisk sikring er små elektroniske brikker eller etiketter, der er påsat varerne enten i selve butikken eller hos producenten under fremstillingen.

Få elektronisk butikssikring til din butik

Hos pr security forhandler vi løsninger inden for butikssikring, der sikrer dine elektronikprodukter på bedste vis samtidig med, de præsenteres flot og brugervenligt.

Vi har bred erfaring med punktsikringsløsninger, så kontakt os på telefon 44 95 33 22 eller på info@pr-security.dk og få råd og vejledning om, hvilken løsning der egner sig til dine produkter.