varesikring-med-punktsikring

Hvad er varesikring?

Varesikring er kort fortalt sikring af varer i butik. Der findes forskellige typer af varesikring, men fælles for den moderne udgave af systemer til varesikring er, at de er elektroniske.

Forskellige typer af varesikring

Hos pr security fører vi en elektronisk varesikring som i fagsprog kaldes punktsikring. Denne type varesikring bruges oftest til at betegne sikring af udstillingsvarer i en butik med åbent kundemiljø, hvor kunderne har mulighed for selv at holde og prøve varerne. Denne type varesikring bruges typisk til sikring af værdifuld elektronik som iPads, iPhones og andre tablets og smartphones, som er i høj kurs hos butikstyve. Selve sikringen foregår ved, at hvert enkelt stykke elektronik sikres, så det kan anvendes helt almindeligt, men uden at kunne fjernes fra sit udstillingspunkt.

En anden type varesikring, som er meget anvendt, er varesikring med brik eller etiket. Dette er den form for varesikring, man bl.a. bruger i butik, hvor der forhandles tøj eller legetøj. Sikringen foregår ved, at små elektroniske brikker eller etiketter bliver sat på varerne i butikken eller hos producenten under fremstilling. Hvis en kunde forsøger at fjerne eller deaktivere brikken/etiketten, vil en alarm blive aktiveret og advare salgspersonalet. Alarmen vil også blive aktiveret, hvis en vare med brik eller etiket bliver fjernet fra butikkens område.

pr security fører ikke varesikring med brik eller etiket, men kun punktsikring.

Brug for varesikring til din butik?

Hos pr security forhandler vi som nævnt den form for elektronisk varesikring, der benævnes punktsikring. Denne type varesikring sikrer dine produkter på bedste vis samtidig med, de præsenteres eksklusivt og brugervenligt.

Vi har stor erfaring med elektronisk varesikring til butik, så kontakt os på telefon 44 95 33 22 eller på info@pr-security.dk og få råd og vejledning om, hvilken løsning der egner sig til din butik.